Το κρεοπωλείο

(Φιλέτο νεαρού μόσχου)

Το κατάστημα

Από το παραδοσιακό κρεοπωλείο που ιδρύθηκε το 1980, το “Αφοί Αποστολόπουλοι” εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο κατάστημα το οποίο πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, τις συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται από τη νομοθεσία και την μοντέρνα σχεδίαση.

Στο κατάστημά μας έχουμε την γνώση να παρέχουμε στον πελάτη μας ό,τι κρέας και κοπή μας ζητήσει αφιερώνοντας χρόνο στην συνεχή μας ενημέρωση διαρκώς σε διαφορα σεμινάρια μαγειρικής και κοπής κρέατος. Το κατάστημα μας προμηθεύεται κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες που εμείς αναζητούμε και επιλέγουμε εάν κι εφόσον πληρούν τις προδιαγραφες ποιότητος που εμείς θέλουμε.

Τα κρέατα που μπορεί κάποιος να βρει στο κατάστημά μας είναι νεαρά μοσχάρια 8 εως 12 μηνών από Καρδιτσα & Τρικαλα, μοσχίδες (θηλυκά μοσχάρια ελεύθερης βοσκής) από Καρδιτσα, Τρικαλα & Όλυμπο, χοιρινά από Καρδίτσα φυτικής εκτροφής, κοτόπουλα ελληνικά Νιτσιάκος Ιωαννίνων ελεύθερης βοσκης, Πινδου βιολογικα καθώς και βιολογικά Τριπολεως BioGreco.

Επιπλέον το κατάστημα μας διαθέτει εκτός των κλασσικών κρεάτων μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένα κρέατα όπως είναι ο ελληνικός μαύρος χοίρος, ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης και λουκάνικα βουβαλίσια ενώ διαθέτουμε και όλη την γκάμα του αμερικάνικου μοσχαριού blackangus όπως ribeyeprimequality, tenderloin(φιλέτο), picanhaburgerangus καθώς και οποιοδήποτε άλλο κομμάτι από το angusbeef το οποίο μπορούμε να σας φέρουμε.

Τελος, εκτός των κρεάτων, το κατάστημα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο στο οποίο εμείς επεξεργαζόμαστε το κρέας, το μαρινάρουμε και του δίνουμε τελική μορφή για ψήσιμο. ‘Ολα μας τα κρεατοπαρασκευάσματα γίνονται με αγάπη και μεράκι σκεπτόμενοι τις ανάγκες και τον περιορισμένο χρόνο του σύγχρονου ‘Ελληνα με αποτέλεσμα εμείς να φροντίζουμε να έχετε ένα γρήγορο, νόστιμο, υγιεινό, θρεπτικό κι εύκολο στο μαγείρεμα γεύμα!

Ελάτε στο κρεοπωλείο ή επικοινωνήστε για οποιαδήποτε πληροφορία για τα προϊόντα, τις παρασκευές ή τις υπηρεσίες μας.

Αναλαμβάνουμε :

  • Διανομή κατ οίκον με ιδιωτικό ψυγείο της εταιρίας μας
  • Τροφοδοσίες σκαφών με συσκευασία vacum των προϊόντων
  • Τροφοδοσίες επιχειρήσεων εστίασης
  • Σούβλισμα αρνιών στη σούβλα του πελάτη
  • Έτοιμα κοκκορέτσια σούβλας στη σούβλα του πελάτη
  • Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα κατά την παράδοση των προϊόντων στο σπίτι του πελάτη

Website created by xp4u.net © 2020